VW Scirocco R tuned by B&B

Σχετικά άρθρα

O βελτιωτικός οίκος B&B αποφάσισε να βελτιώσει το νέο Scirocco R της Volkswagen για αυτούς που τα 265 άλογα δεν του είναι αρκετά. Με 3 πακέτα βελτίωσης το Scirocco R μπορεί να φτάσει μέχρι τα 362 άλογα. Αναλυτικά, το 1ο στάδιο περιλαμβάνει επαναπρογραμματισμό της ECU που ανεβάζει την ιπποδύναμη στα 310 άλογα με 41 κιλά ροπής διαθέσιμα από τις 1.900 σ.α.λ με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 275 χλμ/ώρα.

Το 2ο στάδιο διαθέτει επίσης νέα εξάτμιση, νέο φίλτρο εισαγωγής, αντλία υψηλής και άλλα μπεκ ανεβάζοντας την ιπποδύναμη στα 320 άλογα με 43.5 κιλά ροπής διαθέσιμα από τις 2.000 σ.α.λ με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 279 χλμ/ώρα.

Τέλος το 3ο στάδιο εκτός από τα παραπάνω διαθέτει νέο turbo της B&B, αγωνιστική εξάτμιση , και εισαγωγή αέρα με την ιπποδύναμη να αγγίζει τα 362 άλογα με 48 κιλά ροπή διαθέσιμα από τις 2.600 σ.α.λ με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 280 χλμ/ώρα. Οι τιμές και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του κάθε πακέτου στη συνέχεια.

[Πηγή: B&B]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...