Θα μου πεις –και με το δίκιο σου– τι σχέση έχει ένα πολυτελέστατο ταχύπλοο με ένα αυτοκινητιστικό blog; Δε θα πρεπε όμως να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, αφού το συγκεκριμένο yacht είναι… το ακριβότερο garage του κόσμου. Το Strand Craft 122 αποτελεί ένα concept design study της Strand Craft, μιας Σουηδικής εταιρίας κατασκευής πλοίων. Το concept εκτός του εκπληκτικού ταχύπλου, περιλαμβάνει και ένα supercar το οποίο σύμφωνα με τους σχεδιαστές του, θα εφοδιάζεται με έναν V12 κινητήρα 880 ίππων ικανό να του δώσει τελική ταχύτητα της τάξεως των 375 χλμ/ώρα.

Τα σχέδια του Strand Craft 122 το θέλουν να έχει μήκος 38 μέτρα και σε κάθε καμπίνα του εκτός των άλλων, θα διαθέτει μια LED τηλεόραση 52″, καθώς και home cinema της Bang & Olufson. Από μηχανικής πλευράς θα εφοδιάζεται με 2 κινητήρες της Rolls Royce που αποδίδουν “μόλις” 14.000 άλογα, ικανό να προκαλέσει τσουνάμι, αφού μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 50 κόμβων.

Καλό είναι αλλά δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το δικαιολογήσω με το τεκμήριο. Υπάρχει κανείς διαθέσιμος να το πάρουμε μισό μισό; Έχω βάλει και μερικές φωτογραφίες στη συνέχεια, έτσι για να σε πείσω ότι αξίζει.

[Πηγή: Strand Craft | via: autoblog.com]