Τεράστιες photo gallery έδωσε στην δημοσιότητα η Fiat για τα δύο νέα της γρήγορα μοντέλα Abarth. Ο λόγος για τα Abarth Punto Evo και Abarth 500C τα οποία τα είδαμε πρώτη φορά στην Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο.

Το Abarth 500C διαθέτει έναν 1400αρη turbo κινητήρα που αποδίδει 140 άλογα με 21 κιλά ροπή με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστά τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου με paddles στο τιμόνι. Στιλιστικά όπως και στη κλειστή έκδοση, έχει τοποθετηθεί νέο bodykit, μεγαλύτερα φρένα της Brembo, σκληρότερες αναρτήσεις, 17″ ζάντες ενώ υπάρχει ειδικός δίχρωμος χρωματισμός. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 205 χλμ/ώρα με μέση κατανάλωση 6.5 λίτρων/100 χλμ.

Το Abarth Punto Evo διαθέτει 1400αρη MultiAir turbo κινητήρα που αποδίδει 165 άλογα και στιλιστικά διαθέτει και αυτό νέο bodykit. Τα αυτοκίνητα είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση ενώ αργότερα θα παρουσιαστούν και οι δυνατότερες εκδόσεις Abarth Esseesse. Φωτογραφίες και αναλυτικό δελτίο τύπου στη συνέχεια.

Fiat Abarth 500C

Fiat Abarth Punto Evo

[Πηγή: Fiat]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)