Spy Photos: Lada Granta

Σχετικά άρθρα

Με ένα αμάξωμα 3 όγκων, η ρωσική AutoVAZ (κοινώς LADA) θα αντικαταστήσει τα γερασμένα Lada 2105 και 2107, Lada Samara II και Lada Kalina sedan το οποίο δεν πούλησε όσο θα ήθελαν στην Ρωσία.

Μηχανικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ενώ δεν έχουμε δει και το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα βασίζεται στο πάτωμα (και προφανώς στα μηχανικά μέρη ) του Lada Kalina sedan.

Μην περιμένετε εξελιγμένους τεχνολογικά κινητήρες και εξάρσεις πολυτελείας στο εσωτερικό. Η εταιρία θα κινηθεί και πάλι στα γνωστά μονοπάτια ποιότητας και αισθητικής που τόσα χρονιά μας έχει συνηθίσει ο κοιμισμένος ρωσικός γίγαντας. Παντός για τα δεδομένα της Lada, το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο (ξαναλέω για τα δεδομένα της Lada, μην παρεξηγηθώ) και το πίσω μέρος μου θυμίζει το Skoda Fabia 1ης γενιάς.

Όσο για την τιμή του αυτή εκτιμάται ότι στη Ρωσία θα κυμαίνεται γύρω στα 220.000 ρούβλια (περίπου €5.800) και μ’αυτό το μοντέλο η Lada θέλει να προσφέρει το δικό της σύγχρονο προσιτό αυτοκίνητο. Περισσότερες φωτογραφίες στη συνέχεια.

[Πηγή: AutomotiveWorld.com , worldcarfans.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Alpine κάνει γνωστές τις διαστάσεις του A290 και αποκαλύπτει το τιμόνι του

H Alpine έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της έκδοσης παραγωγής του A290, δείχνοντας μας τις δοκιμές του αμιγώς ηλεκτρικού hot hatch...