Αεροσυνοδός ο Richard Branson !

Σχετικά άρθρα

Ο Richard Branson θα ντυθεί αεροσυνοδός σε μια πτήση της AirAsia, αφού ο Βρετανός μεγιστάνας έχει χάσει το στοίχημα που είχε βάλει με τον Tony Fernandes.

Οι 2 άντρες είχαν βάλει στοίχημα για το ποια ομάδα θα τερματίσει ψηλότερα στη συνολική βαθμολογία. Μπορεί καμιά από τις 2 ομάδες να μην πήρε ούτε 1 βαθμό στους 19 αγώνες, αλλά η Lotus του Fernandes τερμάτισε στην 10η θέση, ενώ η Virgin του Branson τερμάτισε 12η.

Ο Fernandes αποκάλυψε ότι ο Branson θα αναλάβει τη “νέα του δουλειά” σε μια πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ στο Λονδίνο, τα εισιτήρια της οποίας θα πωλούνται σε δημοπρασία στο internet, με τα έσοδα να δωρίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

“Υπήρχε ένα φανταστικό πνεύμα ανταγωνισμού μεταξύ εμάς και της Virgin Racing όλη τη χρονιά και ένας από τους πρώτους που ήρθε στο ptiwall μας για να μας συγχαρεί ήταν ο Richard”, δήλωσε ο Fernandes. “Είχαμε αυτό το μεγάλο στοίχημα όλη τη σεζόν και τώρα ήρθε η ώρα για τον Richard να αρχίσει την προετοιμασία γιατί έχει σκληρή δουλειά και επίσης γιατί πρέπει να αντέξει τον πόνο που προκαλούν τα ψηλά τακούνια!

“Συμφωνήσαμε χθες το βράδυ ότι θα υπάρξει ηλεκτρονική δημοπρασία για τα εισιτήρια της πτήσης Κουάλα Λουμπούρ – Λονδίνο, και τα χρήματα θα δωριστούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του Richard δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους οπαδούς και των 2 ομάδων να είναι στην πτήση. Η ημερομηνία της πτήσης θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και ο στόχος είναι να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερα χρήματα μπορούμε για καλό σκοπό, ώστε η ταλαιπωρία που θα περάσει ο Richard να έχει όσο μεγαλύτερη αξία γίνεται!”

Τον φαντάζεστε ντυμένο αεροσυνοδό; Έχουμε να ρίξουμε γέλιο!

[Πηγή: crash | Photo by Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...