Και επίσημα ο Maldonado στη Williams

Σχετικά άρθρα

Ο πρωταθλητής του GP2 για το 2010, Pastor Maldonado, θα οδηγεί και επισήμως για την ομάδα της Williams για το 2011.

“Ο Pastor κέντρισε το βλέμα μου το 2007, όταν οδήγησε με μαεστρία”, είπε ο Sir Frank Williams. “Από τότε μας έδειχνε συχνά το ταλέντο του. Όπως και στο GP2, παίρνοντας 6 συνεχόμενες νίκες, πράγμα που είναι ρεκόρ. Ξέρουμε τον Pastor από το τεστ, αλλά έχουμε πολλή ανυπομονησία, να τον δούμε να αναπτύσσει το ταλέντο του κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και μέσα στη χρονιά.

Ο Maldonado είναι ο πρώτος οδηγός από τη Βενεζουέλα που θα συμμετάσχει στην Formula 1, μετά από τον Jonny Cecotto το 1984.

Αισθάνομαι πολύ προνομιούχος που η Williams επέλεξε εμένα για έναν από τους οδηγούς”, είπε ο Maldonado. “Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κλείσω μια καταπληκτική χρονιά. Έκανα δοκιμές στο Abu Dhabi, αλλά δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω να αρχίσω να δουλεύω. Καθένας από μας θα δώσει ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά.

Εγώ θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, και ξέρω ότι η ομάδα θα εργαστεί σκληρά για να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Το 2011 θα είναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια οδηγός από τη Βενεζουέλα θα οδηγήσει μονοθέσιο Formula 1, και γι’ αυτό θα ψάξω για καλά αποτελέσματα ως αντάλλαγμα για τη στήριξη που μου έχει δώσει η χώρα μου, ώστε να βρεθώ σε αυτή τη θέση.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Andrew Hone/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...