Schumacher: Όχι, δεν είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών

Σχετικά άρθρα

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Michael Schumacher, βάζει ένα τέλος στη συζήτηση για το αν είναι καλύτερος οδηγός όλων των εποχών.

Με 91 νίκες και 7 πρωταθλήματα, στατιστικά είναι ο καλύτερος. Ή αν θέλετε ο πιο επιτυχημένος οδηγός που γνώρισε ο Formula 1.

Όμως χωρίς να τρέξει ποτέ εναντίον του Αργεντινού Juan Manuel Fangio, ο οποίος πήρε 5 τίτλους και ότι έτρεξε μόνο 2 χρονιές εναντίον του Ayrton Senna, ο οποίος έγινε 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, η συζήτηση είναι πάντα στο ποιος είναι ο καλύτερος.

Τώρα ο Schumacher παίρνει θέση.

Όχι, δεν μπορείτε να μιλάτε μόνο για Formula 1. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες. Αν πάρετε ένα αυτοκίνητο DTM, που οδηγεί ο αδερφός μου, και το οποίο δοκίμασα και εγώ, θα σας πω ότι δεν θα μπορούσα να είναι τόσο επιτυχημένος όσο στην Formula 1.

Επίσης, ο Γερμανός ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμος να νικήσει με κάθε κόστος.

Όχι, πρέπει να είσαι σε ένα πλαίσιο, για το τι επιτρέπεται. Αλλά μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ναι, έχω φτάσει στο όριο.

Αυτά λέει ο Schumi. Πολλοί τον θεωρούν τον καλύτερο πιλότο. Άλλοι υποστηρίζουν πως ο αείμνηστος Ayrton Senna da Silva είναι αξεπέραστος. Άλλοι λένε πως καλύτερος όλων των εποχών είναι ο Jim Clark, και άλλοι ο Juan Manuel Fangio. Σημασία έχει πως δεν θα το μάθουμε ποτέ.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: REUTERS/Ahmed Jadallah]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...