Στις 27 Ιανουαρίου η νέα Ferrari;

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari F10 του 2010

Χθες διαβάσατε ότι η Ferrari θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο για το 2011 την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Σύμφωνα τώρα με πηγές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, η νέο αυτοκίνητο της ιταλικής ομάδα θα παρουσιαστεί στις 27 του μηνός.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali έχει μιλήσει για το νέο μονοθέσιο.

Όταν ο τεχνικός μας διευθυντής, Aldo Costa, έκανε λόγο για ακραία σχεδίαση, θέλησε να ενθαρρύνει όλους τους μηχανικούς μας, ώστε να πιέσουν στο θέμα της καινοτομίας, που στην Formula 1 σημαίνει ότι εξερευνείς όλες τις περιοχές, πηγαίνοντας στα όρια, όπως καθορίζονται από τους κανονισμούς και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει.

Είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση, γιατί λειτουργούμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ξέρουμε ότι το 2011 πρέπει να ξεκινήσουμε με ένα αυτοκίνητο ικανό να κερδίζει, έτσι ώστε να μην έχουμε να καλύψουμε τη διαφορά, όπως έγινε φέτος.

Φυσικά περιμένουμε με αγωνία το ιταλικό μονοθέσιο, όπως και τα μονοθέσια όλων των ομάδων, αλλά κυρίως των κορυφαίων.

[Πηγή: f1network]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...