Το ενδιαφέρον της Ferrari για τον Vettel είναι γνωστό. Ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko, δηλώνει ότι θα ήταν ανόητο αν ο Sebastian Vettel πάει στη Ferrari, αφού ξέρει ότι η Red Bull μπορεί να του δώσει γρηγορότερο αυτοκίνητο.

Είναι απολύτως φυσικό για έναν οδηγό να έχει σαν όνειρο τη Ferrari, όπως λογικό είναι και για τη Ferrari να θέλει έναν εξαιρετικό οδηγό σαν τον Sebastian. Ο Sebastian όμως δεν θα μας αφήσει για τον μύθο της Ferrari.

Είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει ότι ο χρόνος τρέχει υπέρ του. Θα πρέπει να είναι ανόητο να πάει εκεί με τον Alonso. Είμαστε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και όσο συνεχίζουμε να προσφέρουμε στον Sebastian ένα καλύτερο από τα άλλα μονοθέσιο, δεν θα φύγει μόνο για τη μυθική ιστορία μιας ομάδας.

[Πηγή: GMM | Photo copyright: KARIM SAHIB/AFP/Getty Images]

  • FERRARI-PURE PASSION

    Προσεξε ομως γιατι μπορει να μην εχετε εσεις το καλυτερο μονοθεσιο το ’11!!!!Να δω τοτε που θα παει ολη αυτη η υπεροψια!!!!!!Γαιτι δεν λεω το ’09 και ειδικα το ’10 ειχαν μακραν το καλυτερο αλλα σαν να την εχουν δει λιγο οι της rbr!!!Δηλαδη οι ferrari και mclaren τι θα πρεπει να κανουν!!!!!Μην την παθουν σαν την brawn και τη renault!!!