Τους Sebastian Vettel και Adrian Newey θέλει η Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, προβλέπει πως τα επόμενα χρόνια ο πρωταθλητής, Sebastian Vettel θα τρέχει για λογαριασμό της Ferrari.

Ο Vettel έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι όνειρο να οδηγήσει για την ιταλική ομάδα.

“Γιατί να μην πάω εκεί σε λίγα χρόνια”, δήλωσε ο Γερμανός που έχει συμβόλαιο με την Red Bull για το 2011, με δυνατότητα επέκτασης και για το 2012. Η αυστριακή ομάδα θέλει φυσικά να κρατήσει για πολλά χρόνια τον Vettel.

Ο di Montezemolo δήλωσε στην εφημερίδα Express: “O Sebastian είναι γρήγορος, έξυπνος και νέος. Αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει ένα κόκκινο αυτοκίνητο.”

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull Racing, Dietrich Mateschitz, είπε πριν από ένα μήνα: “O Seb θέλει να οδηγήσει για τη Ferrari κάποια μέρα, και δύσκολα θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε.”

Η Express αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ferrari προσέγγισε και τον αρχισχεδιαστή της Red Bull, και guru της αεροδυναμικής, Adrian Newey, με στόχο να τον φέρει στο ιταλικό στρατόπεδο, αλλά ο Newey απέρριψε την πρόταση του Ιταλού.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: REUTERS/Steve Crisp]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...