Του έκλεψαν την Ferrari ή ξέχασε που την πάρκαρε;

Σχετικά άρθρα

Σου έχει τύχει ποτέ να ξεχάσεις που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητό σου; Ακριβώς αυτό έπαθε ο πατέρας του οδηγούς της McLaren, Jenson Button, κύριος John Button, ο οποίος ξέχασε που είχε σταθμεύσει το αμάξι του. Και δεν μιλάμε για ένα απλό αυτοκίνητο. Μιλάμε για μια Ferrari 550 Maranello!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο 65χρονος είπε στην αστυνομία ότι είχε παρκάρει την Ferrari έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε. Όμως το αυτοκίνητο των 180.000 € βρέθηκε 1 χιλιόμετρο πιο μακριά!

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Massimo Molinari δήλωσε:

Είχαμε μια ειδοποίηση από τον John Button, πατέρα του οδηγού αγώνων Jenson Button, ότι η Ferrari 550 Maranello του, είχε κλαπεί από το εξωτερικό του ξενοδοχείου. Μας είπε ότι πήγε για ψώνια και ότι πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το ξενοδοχείο, και το επόμενο πρωί η Ferrari έλειπε.

Την επόμενη μέρα βρήκαμε το αυτοκίνητο περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά και ήταν σε άψογη κατάσταση. Δεν υπήρχε καμία ζημιά στις κλειδαριές ή στα τζάμια. Λέει ότι την πάρκαρε έξω από το ξενοδοχείο, άρα υπάρχει ένα μυστήριο, αλλά εμείς προσπαθούμε να διευκρινίσουμε πως το αυτοκίνητο βρέθηκε εκεί. Ίσως να ξέχασε που το πάρκαρε.

Το αυτοκίνητο επιστράφηκε στον ίδιο και είναι πολύ ευχαριστημένος. Παρόλο που ο γιος του οδηγεί για τη McLaren, ο ίδιος οδηγεί μια Ferrari!


[Πηγή: Daily Mail | Photo copyright: REUTERS/Bazuki Muhammad]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...