Βλέπει νυχτερινό GP η Μαλαισία

Σχετικά άρθρα

Οι υπεύθυνοι της πίστας της Μαλαισίας έχουν ζηλέψει την δόξα της Σιγκαπούρης. Γιατί, τι περισσότερο έχει εκείνη η διαδρομή; Προβολείς. Σύμφωνα με το αφεντικό της πίστας στη Sepang, Razlan Razali, η πίστα έχει χάσει στην λάμψη που είχε το 1999, όταν έγινε ο πρώτος αγώνας.

Στόχος τους είναι να διοργανώσουν αγώνα υπό το φως των προβολέων πριν από το 2015, που λήγει το τωρινό τους συμβόλαιο. Ο Razali δήλωσε:

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας είναι η τηλεόραση, αφού πολλοί άνθρωποι προτιμούν να βλέπουν τον αγώνα με την άνεση που έχουν στα σπίτια τους. Πρέπει να κάνουμε έναν αγώνα το βράδυ πριν να επεκτείνουμε το συμβόλαιό μας το 2015. Ίσως αυτό προσελκύσει περισσότερους θεατές, γιατί και ο καιρός είναι πιο δροσερός το βράδυ.

Τα εισιτήρια του αγώνα είναι από τα φθηνότερα, όμως σύμφωνα με τον Razali το 2010 ο αριθμός των θεατών δεν ξεπέρασε τις 100.000 όλο το 3ήμερο που διαρκεί το GP. Επίσης, είπε ότι φέτος τα πράγματα μπορεί να είναι χειρότερα, ενώ ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση από την κυβέρνηση στο αίτημα που έχει κάνει για χρηματοδότηση με στόχο κάποιες ανακαινίσεις.

Όταν βρέχει η οροφή της εξέδρας έχει διαρροές. Οι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι. Η πίστα χτίστηκε σε χρόνο ρεκόρ, αλλά δυστυχώς υπήρξαν συντομεύσεις και κακή διαχείριση.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...