Lowdon: Η μετάδοση της F1 πρέπει να είναι ελεύθερη

Σχετικά άρθρα

Τον Graeme Lowdon μάλλον δεν τον ξέρεις. Είναι ο CEO της Virgin Racing, ο οποίος λέει κάτι που πρέπει να λέγεται από όλες τις ομάδες της Formula 1. Ο Βρετανός υποστηρίζει ότι η Formula 1 πρέπει να μεταδίδεται ελεύθερα σε όλες τις χώρες. Ωστόσο, φοβάται ότι αν το άθλημα περάσει στα χέρια των Rupert Murdoch και Carlos Slim δεν θα υπάρχει ελεύθερη μετάδοση.

Η άποψή μου είναι ότι η Formula 1 εξυπηρετείται πολύ καλύτερα στον κόσμο των ελεύθερων μεταδόσεων. Η Formula 1 είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα. Μιλάει γι’ αυτό ο κόσμος. Είναι το απόλυτο παιχνίδι των ομάδων και οι οδηγοί είναι οι ήρωες. Αν καταργήσεις την πλειοψηφία του κοινού, καταργείς πολλά από το πνεύμα της Formula 1, όπως επίσης και την ικανότητα των ομάδων να σταθούν στα πόδια τους χωρίς να εξαρτώνται από τα εμπορικά δικαιώματα.

Θα ανησυχούσαμε αν το άθλημα κατευθυνόταν αποκλειστικά προς το συνδρομητικό μοντέλο μετάδοσης. Η γοητεία της ελεύθερης μετάδοσης σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να διαφοροποιήσεις τις πηγές των εσόδων σου. Αν πάμε σε συνδρομητική μετάδοση και ο κόσμος χρησιμοποιεί άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, τότε θα είμαστε σε κίνδυνο. Η ελεύθερη μετάδοση σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία. Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρησή σου είναι σε μικρότερο κίνδυνο απ’ ότι αν βάλεις όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι.

[Πηγή: planetf1 | Thanks for the tip, Γιώργο!]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα