Ο Ecclestone σκέφτεται να πουλήσει τη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως και ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν είναι μικρός για να φύγει από την Formula 1. Υπάρχουν φήμες που θέλουν τον CEO της Formula 1 να φεύγει από το άθλημα και στη θέση να έρχεται ο όμιλος μέσων ενημέρωσης του Rupert Murdoch, μαζί με τον Μεξικανό μεγιστάνα και πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, Carlos Slim.

Το βρετανικό Sky News ισχυρίστηκε πως ο Murdoch είχε επαφές με τον Slim, αλλά και με μεγάλο κατασκευαστή της Formula 1 (έντονες φήμες θέλουν τη Ferrari) για μια πιθανή πρόταση εξαγοράς. Αρχικά, ο Ecclestone δήλωσε για όλα αυτά:

Αυτά είναι σκουπίδια! Το άθλημα δεν είναι για πώληση.

Κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει, και τώρα ο 80χρονος μάλλον έχει ρίξει νερό στο κρασί του. Τι το προκάλεσε αυτό; Μήπως αν του δώσουν περισσότερα χρήματα, θα κάνει βήματα πίσω;

Είμαι αρκετά μεγάλος για να πάρω σύνταξη, οπότε δεν έχω να βρω δουλειά. Θα πρέπει να βεβαιωθώ ότι οι άνθρωποι που θέλουν να πάρουν την F1 πρέπει να είναι άνθρωποι με τους οποίου θα μπορώ να δουλέψω και θα θέλουν να δουλέψουν μαζί μου.

Λες μια γενναιόδωρη προσφορά να κάνει τον Ecclestone να υποχωρήσει;

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: REUTERS/Tim Chong]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...