Video: Νέα Stratos

Σχετικά άρθρα

Μετά την επίσημη παρουσίαση της, χάσαμε τα σημάδια της. Ο λόγος για την νέα Stratos, την one-off δημιουργία του Michael Stoschek η οποία βασίζεται πάνω σε ένα τροποποιημένο σασί της Ferrari F430 Scuderia. Το γερμανικό Turbo είχε την ευκαιρία να την δοκιμάσει με οδηγό τον πλούσιο ιδιοκτήτη της να εξηγεί στα γερμανικά τον λόγο και την διαδικασία εξέλιξης του.

Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο θα βγει πιθανότατα σε περιορισμένη παραγωγή, κοντά στις 40 μονάδες με τιμή γύρω στις €400.000. Το αυτοκίνητο εκτός του σασί, φορά και τον V8 4.3 λίτρων της Ferrari F430 Scuderia που αποδίδει 540 άλογα στις 8.200 σ.α.λ με 50 κιλά ροπής στις 3.750 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3.3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9.7 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 274 χλμ/ώρα λόγω νέου πίσω άξονα ο οποίος όμως θα βελτιώσει περαιτέρω τις τιμές επιτάχυνσης.

http://www.youtube.com/watch?v=e4TewSapXKg

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...