Ο ρυθμός της MP4-26 στον αγώνα της Τουρκίας δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτόν της RB7 και της 150° Italia. Ο αγώνας που μας πέρασε ήταν ο χειρότερος για τη βρετανική ομάδα μέχρι στιγμής στη σεζόν και αυτό το ξέρει καλύτερα ο πρόεδρος της McLaren, Martin Whitmarsh.

Είναι ο χειρότερος αγώνας της σεζόν. Αλλά νομίζω ότι είχα χειρότερους στην καριέρα μου.

Ο Βρετανός δηλώνει σίγουρος ότι οι μηχανικοί του Woking θα καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση, καθώς εργάζονται πολύ σκληρά για να το πετύχουν όσο πιο σύντομο μπορούν.

Είμαι βέβαιος ότι θα γινόμαστε καλύτεροι κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Πιστεύω ότι μπορούμε να το γυρίσουμε και θα το γυρίσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Θα έχουμε μια αναβάθμιση στην Ισπανία και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε. Είναι πολύ απλό.

Μπορεί οι μηχανικοί της McLaren να εργάζονται σκληρά, όμως και οι συνάδελφοι τους στην Red Bull και στη Ferrari κάνουν το ίδιο. Φυσικά, για να γίνει η MP4-26 το ταχύτερο μονοθέσιο, θα πρέπει να βελτιώνεται με ταχύτερο ρυθμό.

Στην Red Bull και στη Ferrari κάνουν καλή δουλειά, είναι πολύ δυνατοί, και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα βελτιώνουμε το αυτοκίνητό μας με ταχύτερο ρυθμό. Θα διασφαλίσουμε ότι θα προσπαθήσουμε να πάμε μπροστά στον επόμενο αγώνα.

[Πηγή: thef1times]