Ecclestone: Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνει η F1 στο BBC

Σχετικά άρθρα

Ξέρεις ότι η μετάδοση της Formula 1 από το BBC είναι πιθανόν να σταματήσει. Είμαι σίγουρος ότι αρκετά εκατομμύρια τηλεθεατών θα στεναχωρηθούν αν τελικά συμβεί, ωστόσο, ξεχάσαμε κάποιον εξαιρετικά δυνατό “παίχτη”, ο οποίος είναι Βρετανός και τυχαίνει να είναι και CEO της Formula 1!

Ο Bernie Ecclestone δηλώνει πως θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη στο BBC και ελπίζω τα παρακάτω να μην είναι λόγια του αέρα:

Θέλουμε η Formula 1 να μείνει ελεύθερη για τους τηλεθεατές. Αυτό είναι 100%. Το BBC έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για εμάς και μας αρέσει η παρουσίασή της και προφανώς αρέσει και στους ανθρώπους, διότι την παρακολουθούν τόσοι πολλοί.

Το έκαναν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει ειπωθεί τίποτα περισσότερο. Ελπίζω ότι θέλουν να μας κρατήσουν, γιατί είναι μια τόσο μεγάλη επιτυχία, και θα βάλω τα δυνατά μου για να παραμείνει η Formula 1 στο BBC.

O Jake Humphrey έγραψε στο Twitter ότι δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι θα γίνει στο μέλλον, τη στιγμή που ο πρόεδρος της McLaren, Martin Whitmarsh, δηλώνει για το γεγονός:

Νομίζω ότι θα ήταν πολύ λυπηρό, αν το BBC απογοητεύσει τόσα εκατομμύρια Βρετανούς φιλάθλους. Γι’ αυτό δεν πιστεύω ότι θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει κάτι τέτοιο.

Μέσα από όλες αυτές τις εξελίξεις, ήταν λογικό να υπάρξουν και οι πρώτες αντιδράσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς της Βρετανίας. Το Sky είναι πολύ πρόθυμο να αποκτήσει τα δικαιώματα, αλλά φαίνεται πως θα έχει αντίπαλο το ITV, το οποίο ετοιμάζει μια γενναιόδωρη προσφορά. Ωστόσο, στο BBC ελπίζουν ότι μπορούν να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα σύμβαση με ένα χαμηλότερο ποσό, όπως ακριβώς έγινε πρόσφατα με το Fuji TV και το RAI TV.

[Πηγή: Daily Mail | Photo Copyright: Gareth Cattermole/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...