Ferrari: Ηλίθιες οι φήμες για τον Button!

Σχετικά άρθρα

Έχεις διαβάσει ότι, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα News of the World, η Ferrari ενδιαφέρεται για τον Jenson Button. Μάλιστα, η εφημερίδα επικαλείται πηγή μέσα από το Maranello. Μετά από το δημοσίευμα αυτό, ήταν λογικό να υπάρξει απάντηση από τη πλευρά των Ιταλών. Όχι, δεν έβγαλαν κάποιο επίσημο Δελτίο Τύπου, απλά απαντούν μέσω ενός ανώνυμου αρθρογράφου στης στήλης The Horse Whisperer. Αναλυτικά ολόκληρο το άρθρο μέσα από το επίσημο site της Ferrari:

Την καλούμε “silly season” και είναι η πιο εύστοχη φράση, παρόλο που η λέξη “season” είναι λιγότερο κατάλληλη, δεδομένου ότι το φαινόμενο δείχνει να υπάρχει όλο το χρόνο. Οι φωνές από την αγορά μπορεί να ακουστούν σαν μεγάλη κραυγή οποιαδήποτε στιγμή της σεζόν, ειδικά όταν πρόκειται για τη Ferrari. Είτε η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, είτε είναι σε μια φάση σαν τη σημερινή, είναι πάντα ένα καλό box office. Και σήμερα, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, δεδομένου ότι έχει επεκταθεί για να καλύπτει διάφορες κατηγορίες. Κάποτε ήταν μόνο οι οδηγοί, αλλά σήμερα επεκτείνεται στα στελέχη και τους μηχανικούς και είναι ένα καυτό θέμα παντού. Θα μπορούσε να πει κανείς “σε όλες τις γωνιές της Γης”, καθώς οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις φαντασιώσεις είναι αρκετά ικανοί να πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη.

Το αγαπημένο χόμπι για το “Prancing Horse” είναι να κρατάει σημειώσεις για όλες αυτές τις φήμες, για να δει πόσο δημιουργικοί και φαντασμαγορικοί μπορεί να γίνουν όλοι αυτοί οι εμπειρογνώμονες. Τις τελευταίες βδομάδες επιδίδονται σε ένα ευτυχές κυνήγι για διάφορα θέματα. Το κουτσομπολιό των μηχανικών έχει ζωντανέψει από την είδηση της αναδιάρθρωσης του τεχνικού τμήματος της Scuderia, δίνοντας αφορμή για ένα κύμα προτάσεων και μια λίστα από υποψήφιους, αρκετά καλή, ώστε να κάνει τους εργαζόμενους πράσινους από τη ζήλια τους.

Αλλά φυσικά, είναι και οι οδηγοί που τραβούν τη μεγαλύτερο προσοχή. Και ως συνήθως, ο Felipe Massa είναι στο κέντρο. Ο Βραζιλιάνος χρησιμοποιείται πλέον σε αυτό το τελετουργικό, καθώς άρχισε πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στη Scuderia. Κάθε χρόνο πρόκειται να αντικατασταθεί, ακόμα και αν έχουν περάσει μόνο δύο αγώνες από την έναρξη της σεζόν, αλλά αυτός ακόμα κρατάει τη δουλειά του. Ο κατάλογος των υποψηφίων που αναμένεται να αντικαταστήσουν τον Felipe είναι από τώρα μακρύς, αλλά το 2011 έχει κάποια νέα ονόματα να εμφανίζονται. Πρώτος ήταν ο Nico Rosberg και τώρα μπορούμε να προσθέσουμε τον Jenson Button. Είναι αυτονόητο ότι, για άλλη μια φορά, αυτό είναι ένα φορτίο από ηλιθιότητες, να χρησιμοποιήσω μια ευγενική λέξη για το τι θέλω να πω.


[Πηγή: Ferrari | Photo Copyright: PETER PARKS/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...