Ferrari Vs McLaren για τον Button!

Σχετικά άρθρα

Πολλά συμβόλαια στη Formula 1 λήγουν στο τέλος του 2012. Το ίδιο ισχύει και για τους Felipe Massa και Jenson Button. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας, και, αν συνεχίσει έτσι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το 2012 (για να μην πω και νωρίτερα) θα… πάρει πόδι!

Έτσι, πρέπει να βρεθεί κάποιος οδηγός για να αντικαταστήσει τον Massa. Σύμφωνα με άνθρωπο μέσα από τη Ferrari, ο κύριος στόχος του φαίνεται να είναι ο Jenson Button! Για δες τι δήλωσε:

Υπήρξε πολλή συζήτηση εντός της Ferrari σχετικά με την πρόσληψη του Button. Έχουν ήδη ελέγξει αν αυτό είναι εφικτό. Η ομάδα συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται έναν πιο ισχυρό team-mate για τον Fernando Alonso από τον Felipe Massa, αν θέλει να κερδίσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Έχουν δει τον Jenson να αποδεικνύει στη McLaren ότι μπορεί με συνέπεια να κερδίζει ή να ανεβαίνει στο βάθρο.

Τα ετήσια έσοδα του Button από τη McLaren αγγίζουν τα €7.000.000, αλλά, πάντα σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα News of the World, η Ferrari θα μπορούσε να προσφέρει στον Βρετανό κοντά στα €34.000.00 για μια 3ετή συμφωνία.

Την ίδια ώρα, ο Πρωταθλητής του 2009 δηλώνει ότι το μόνο που σκέφτεται για το 2012 είναι η McLaren. Ωστόσο, τονίζει ότι δεν του αρέσουν οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις και ότι είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις.

Η McLaren είναι για μένα μια επιλογή για τον επόμενο χρόνο. Αυτό είναι όλο. Ξέρω ότι πολλοί από τους συναδέλφους μου δεν διστάζουν να εξασφαλίσουν με μακροχρόνια συνεργασία, αλλά εμένα μου αρέσει να έχω το μέλλον μου ανοιχτό. Για μένα, δεν έχει νόημα να υπογράψω ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο.

Δεν γνωρίζω πως θα νιώθω σε μερικά χρόνια. Θέλω απλά να συνεχίσω να τρέχω για όσο καιρό μπορώ να κερδίζω.

Παλαιότερα, ο Button είχε δηλώσει ότι δεν είχε πρόβλημα με το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Maranello.


[Πηγή: News of the World | Photo Copyright: REUTERS/Eric Gaillard]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...