Hamilton: Δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton επισημαίνει για άλλη μια φορά ότι δε βλέπει το μέλλον του στη Red Bull Racing, μια φημολογούμενη μετακίνηση για την οποία γίνεται αρκετός ντόρος. Φυσικά, η McLaren θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βρετανό, το οποίο λήγει στο τέλος του 2012, με τις φήμες να μιλάνε για νέο 5ετές συμβόλαιο €170.000.000!

Ο Βρετανός δηλώνει ότι μπορεί να νικήσει τον Sebastian Vettel και από τη McLaren, στην οποία έχει δηλώσει ότι είναι χαρούμενος.

Δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σε ένα μονοθέσιο της Red Bull ή σε μια φόρμα της Red Bull. Έχω ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή και είμαι σε θέση να κερδίσω. Είμαστε η μόνη ομάδα, εκτός της Red Bull, που έχει κερδίσει αγώνα φέτος.

Έχω μια φανταστική ομάδα εδώ. Είμαι στην ομάδα από τότε που ήμουν 13 ετών. Όπως έχω πει, για όσο είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάω πουθενά. Το σχέδιό μου τώρα είναι να συνεχίζω να εστιάζω στο να πιέσω αυτά τα παιδιά μπροστά και να προσπαθήσω να κερδίσω περισσότερους αγώνες.

Εγώ και ο Jenson θέλουμε να έχουμε περισσότερα “1-2” και η ομάδα, επίσης. Η ομάδα δεν τα παρατάει και αυτό είναι που θέλεις.

Το μόνο που ζητάει ο “Billion Dollar Man” είναι ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, σαν την MP4-26, ίσως ακόμα πιο γρήγορο. Φυσικά, δε θα έλεγε όχι σε ένα ακόμα πιο γενναιόδωρο συμβόλαιο από αυτό που έχει.

[Πηγή: BBC Sport | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα