Και η Mercedes θέλει Hamilton! Φήμες για νέο συμβόλαιο €170.000.000 από τη McLaren!

Σχετικά άρθρα

Σίγουρα, πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν στις τάξεις τους τον Lewis Hamilton. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008 ανήκει χωρίς αμφιβολία στους καλύτερους οδηγούς του πλανήτη και αυτό που έρχεται από τη βρετανική εφημερίδα News of the World είναι ότι η Mercedes θέλει να αντικαταστήσει τον Michael Schumacher με τον “Billion Dollar Man”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, άνθρωπος μέσα από τη Mercedes ισχυρίζεται ότι η γερμανική ομάδα θέλει να “ξεφορτωθεί” τον Schumacher, αλλά δεν μπορεί!

Η ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί τον Schumacher, αλλά δεν μπορεί να τον απολύσει, καθώς αυτός είναι εθνικός ήρωας. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αντικατασταθεί είναι από έναν κορυφαίο οδηγό, και αυτός δεν είναι άγνωστος. Είναι ο Hamilton.

Σύμφωνα με την πηγή μέσα από τους Γερμανούς, ο Norbert Haug, αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes GP, είναι φανατικός οπαδός του Lewis Hamilton.

Ο Lewis είναι το τελευταίος οδηγός που κέρδισε το πρωτάθλημα για τη Mercedes τον θέλουν. Ο Norbert Haug είναι τεράστιος οπαδός του Lewis και του οδηγικού του στυλ. Έχει διατηρήσει στενή επαφή με τον Lewis.

Το συμβόλαιο του 26χρονου με τη McLaren λήγει το 2012 και, σύμφωνα με την εφημερίδα, η βρετανική ομάδα είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο 5ετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα φτάσουν το αστρονομικό ποσό των €170.000.000! Αν γίνει αυτό, ο Hamilton θα αμείβεται με €34.000.000 το χρόνο!

[Πηγή: News of the World | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα