Hamilton: Μπορούμε να νικήσουμε

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερη φορά φέτος, ο Lewis Hamilton θα ξεκινήσει από την 3η θέση. Την πρώτη φορά, στη Βαρκελώνη, έπειτα από την εκπληκτική εκκίνηση του Fernando Alonso έπεσε στην 4η θέση. Φυσικά, εδώ πρέπει να κάνει καλύτερο ξεκίνημα, προκειμένου να κερδίσει μία θέση ή ακόμα και την πρωτοπορία του αγώνα. Ο Βρετανός προέρχεται από δύο συνεχόμενους κακούς γι’ αυτόν αγώνες και δηλώνει πως μπορεί να νικήσει από τη θέση που θα ξεκινήσει, αν έχει λίγο τύχη με το μέρος του.

Είμαι ενθουσιασμένος που είμαστε στη μάχη. Μπορούμε να κερδίσουμε από αυτή τη θέση. Φυσικά, θα χρειαστούμε λίγη τύχη με τη στρατηγική και τα pit stops, αλλά τα παιδιά είναι σε εξαιρετική φόρμα. Πρέπει να είσαι τυχερός και να μεγιστοποιήσεις τα πάντα για να είσαι μπροστά από τις Red Bull, και ελπίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτό αύριο. Προσπάθησα να πιέσω λίγο πιο σκληρά στον τελευταίο μου γύρο, αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή από το να είσαι πάρα πολύ άπληστος και να το κάνεις σωστά, και δυστυχώς, είχα ένα μπλοκάρισμα στην πρώτη στροφή και εκεί είναι που έχασα χρόνο.

Η ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά, όπως πάντα. Τα παιδιά πίσω στο εργοστάσιο έχουν δουλέψει τόσο σκληρά όσο ποτέ άλλοτε για να φέρουν τις αναβαθμίσεις στην πίστα. Πίεσαν στο όριο, αλλά τα κατάφεραν, έτσι είμαι πολύ ευγνώμων για όλα όσα κάνουν. Ο αγωνιστικός μας ρυθμός ήταν πολύ καλός στους τελευταίους 3 αγώνες και θα πρέπει να είμαστε πολύ γρήγοροι αύριο, επίσης. Γι’ αυτό κρατήστε τα δάχτυλά σταυρωμένα!


[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα