BMW 6-Series Cabrio by Hamann

Σχετικά άρθρα

H Hamann έδωσε τις λεπτομέρειες για το νέο βελτιωτικό πακέτο που έβγαλε για την BMW 6-Series Cabrio, ενώ στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει ακόμη ένα πιο επιθετικό πακέτο για τη νέα 6-Series.

Σήμερα η Hamann Motorsport προσφέρει μια σειρά νέων ζαντών διαστάσεων 20″ και 21″ σε χρώμα μαύρο, ασημί ή σε συνδυασμό αυτών των δύο χρωμάτων, ενώ επίσης προσφέρει και νέα ανάρτηση που χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά 30 mm μπροστά και 25 mm πίσω. Οι κάτοχοι μιας 650i Convertible θα μπορούν να τοποθετήσουν και sport εξάτμιση με 4-πλες απολήξεις διαμέτρου 90 mm.

Εσωτερικό ξεχωρίζουν τα αλουμινένια πετάλς και footrest καθώς και τα νέα πατάκια τα οποία έχουνε ραμμένο το λογότυπο HAMANN με ασημί κλωστή.

[Πηγή: Hamann]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...