Η Ευρωπαική Lexus έδωσε μερικές φωτογραφίες και ένα video ώστε να teaserάρει το νέο GS. Το αυτοκίνητο είναι βαριά καμουφλαρισμένο και έτσι μην περιμένεις να δεις την τελική του σχεδίαση. To αυτοκίνητο δοκιμάστηκε από μερικούς ειδικούς του τύπου στο Βέλγιο.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance στο Monterey της Καλιφόρνια στις 18 του Αυγούστου. Βασίζεται στο πρωτότυπο Lexus LF-Gh που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον περασμένο Απρίλιο.

Το GS που θα βρίσκεται στο Monterey θα φορά τον V6 3.5-λίτρων κινητήρα ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στη Φρανκφούρτη θα δούμε και την υβριδική του έκδοση καθώς και μια έκδοση F υψηλών επιδόσεων

Σε ότι αφορά το εσωτερικό του, εκεί θα ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις και η τεράστια οθόνη 12.3″ του συστήματος ψυχαγωγίας η οποία θα ελέγχεται μέσω ενός ποντικιού αφής. Τέλος η Lexus θα σπάσει τη παράδοση και θα προσφέρει το εσωτερικό του GS σε πολλά χρώματα εκτός από το μαύρο, μπεζ και γκρι.

[Πηγή: Lexus]