Villeneuve: Η κριτική στον Schumacher κάνει κακό στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Από τότε που επέστρεψε στη Formula 1, έχει δεχθεί πολλές κριτικές, οι οποίες φυσικά είναι αρνητικές, καθώς ο Michael Schumacher δεν έχει καταφέρει να αποδώσει πάρει τα αποτελέσματα που προσδοκούσε αυτός και οι οπαδοί του. Φυσικά, σε μεγάλο ρόλο παίζει και το μονοθέσιό του, το οποίο δεν του επιτρέπει να δείξει την ταχύτητά του. Ο Γερμανός έχει κάνει κάποιους καλούς αγώνες, αλλά αυτοί σίγουρα δεν μπορούν να κλείσουν τα στόματα των επικριτών του.

Μπορεί να ήταν ένας από τους εχθρούς στην καριέρα του Schumi, αλλά τώρα ο Jacques Villeneuve δηλώνει πως είναι αντίθετος με τους επικριτές του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Δεν έχει κανένα νόημα να τον επικρίνουν. Ήταν ένα δέκατο το δευτερολέπτου πιο γρήγορος από τον Rubens και τον Eddie στη Ferrari και τώρα είναι ένα δέκατο πιο αργός από τον Nico Rosberg, έτσι δεν έχει αλλάξει πολύ. Η κριτική είναι κακή για το άθλημα και τους νέους οδηγούς. Θα ήταν καλύτερο αν έλεγαν ότι είναι πολύ καλός και ότι χάνει, παρά να λένε ότι είναι κακός και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χάνει. Πάντα μπορεί να συμβεί όταν τα πράγματα δεν πάνε τέλεια για έναν οδηγό μία ή δύο χρονιές.


[Πηγή: estadao | Photo Copyright: REUTERS/Shaun Best]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr