Villeneuve: Ο Raikkonen δεν άξιζε το πρωτάθλημα του 2007!

Σχετικά άρθρα

Ο Jacques Villeneuve ξαναχτυπά! Ούτε μια μέρα δεν πέρασε από τις προηγούμενες δηλώσεις, με τις ποίες τάχθηκε εναντίον των επικριτών του Michael Schumacher, τώρα σειρά έχει ο Kimi Raikkonen. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1997, για πολλούς ένας από τους πιο… ανάξιους Πρωταθλητές στην ιστορία της Formula 1, δηλώνει ότι ο “Iceman” δεν άξιζε τον τίτλο που κατέκτησε το 2007!

Αν ο Kimi κέρδισε το πρωτάθλημα, το έκανε από τύχη, διότι δεν το άξιζε. Ο Felipe το άξιζε πολύ περισσότερο. Ήταν πάντα πιο ικανός από τον Kimi και ήταν εύκολο να τον κερδίσει. Ο Massa έχει την ταχύτητα. Είναι ικανός να οδηγήσει δυνατά, δουλεύοντας με το μονοθέσιο. Δεν έχω καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

Ο Καναδός, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Αναφέρθηκε και στον Fernando Alonso, λέγοντας ότι η Ferrari είναι εστιασμένη στον Ισπανό.

Αλλά ο Massa πρέπει να κάνει περισσότερα, γιατί είναι η ομάδα του Alonso, πράγμα που είναι φυσιολογικό, δεδομένου ότι είναι δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Είναι λογικό. Αν ο team-mate σου είναι δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι λογικό η ομάδα να έχει επικεντρωθεί σε αυτόν.

Ο Massa έχει κερδίσει αγώνες και σχεδόν ένα πρωτάθλημα, ίσως και δύο. Είναι ένας σπουδαίος οδηγός. Αυτή τη στιγμή, οδηγεί δυνατά για τη Ferrari. Δε συμφωνώ με τους ανθρώπους που τον επικρίνουν.

Είμαι ο μοναδικός που διακρίνω το στοιχείο της υπερβολής στα λόγια του Villeneuve;


[Πηγή: totalrace]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...