Kawasaki ZX-770R Concept. H απάντηση της Kawasaki στο KTM X-Bow

Σχετικά άρθρα

Η μόδα των track-days αυτοκινήτων βρίσκει όλο και περισσότερους μιμητές από την πλευρά των κατασκευαστών. Τα παραδείγματα πολλά, KTM X-Bow, Ariel Atom, Caterham Super 8 και πολλά άλλα! Σ’αυτά έρχεται να προστεθεί και η γιαπωνέζικη εταιρία παραγωγής μοτοσυκλετών Kawasaki, προφανώς σκεπτόμενοι ότι αφού μπορεί η KTM να βγάλει ένα τέτοιο όχημα γιατί όχι και εμείς.

Έτσι λοιπόν εδώ βλέπουμε τα πρώτα σχέδια του Ολλανδού σχεδιαστή Sabino Leerentveld, με επιτυχίες στο βιογραφικό του τα Aston Martin V12 και BMW Nazca Homage prototypes, για λογαριασμό της Kawasaki.

Σε αντίθεση με το X-Bow, το ZX-770R είναι αρκετά μεγαλύτερο με διαστάσεις, 4,427εκ. μήκος, 1,017εκ ύψος και 2,073εκ πλάτος με το μεταξόνιο να φτάνει στα 2,710εκ.

Ο Leerentveld λέει ότι το σπορ αυτό αυτοκίνητο θα ζυγίζει 500kg (μάλλον υπερβολικά αισιόδοξες)  ενώ η ισχύς του θα προέρχεται από έναν twin-turbo V6 που θα  παράγει περίπου 770hp.

Δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε από το να δούμε τα σχέδια αυτά να υλοποιούνται όπως επίσης και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

[Πηγή: Sabino Leerentveld]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BMW teasάρει το Vision Neue Klasse X Concept

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του Vision Neue Klasse X Concept, ενός νέου πρωτότυπου που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος. Η...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...

Η Cadillac teasάρει το Opulent Velocity Concept

Η Cadillac έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video του Opulent Velocity Concept, ενός νέου πρωτότυπο με το οποίο θα γιορτάσει τα 20στα γενέθλια των...
Autoblog.gr