Spy Photo: Είναι αυτή η μούρη του νέου Αudi R8;

Σχετικά άρθρα

To Audi R8 βρίσκεται ήδη 5 χρόνια στην αγορά και οι Γερμανοί ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν την ανανεωμένη έκδοση του μέσα στο 2012. Στιλιστικά οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες και θα εντοπίζονται κυρίως στα νέα φωτιστικά σώματα και στους νέους προφυλακτήρες. Η φωτογραφία που διέρρευσε σύμφωνα με το Fourtitude δείχνει το μπροστά μέρος του ανανεωμένου R8 το οποίο διαθέτει τη νέα εξάγωνη γρίλλια της εταιρίας καθώς και άκρως φουτουριστικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED .

Μηχανικά θα αποκτήσει δυνατότερους κινητήρες με την μικρή έκδοση με τον V8 4.2-λίτρων κινητήρα να αποδίδει πλέον 450 άλογα – όσα το RS5– και την δυνατή του V10 5.2-λίτρων να αποδίδει 540 άλογα Επίσης θα προστεθεί και το νέο 7-τάχυτο S-tronic αυτόματο κιβωτίου που αναπτύσσει, το οποίο θα αντικαταστήσει το γερασμένο πλέον 6-τάχυτο R-tronic.

Το Fourtitude αναφέρει μάλιστα ότι η Audi θα το παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη τον επόμενο μήνα αν και προσωπικά βρίσκω πιο πιθανό να παρουσιαστεί μέσα στο 2012 είτε στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο είτε στη Γενεύη τον Μάρτιο.

[Πηγή: Fourtitude]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...