Video: Η Chevrolet Camaro ZL1 γυρνά στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

H Chevrolet πήγε τη νέα Camaro ZL1 στο Nurburgring έτσι ώστε να κάνει τις τελευταίες ρυθμίσεις του αυτοκινήτου του οποίο οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό. Η νέα Camaro ZL1 2012 φορά έναν κομπρεσοράτο V8 6.2-λίτρων κινητήρα που αποδίδει 580 άλογα (από 550 που είχε αρχικά ανακοινώσει) με 754 Nm ροπής. Η αύξηση κατά 30 άλογα ευθύνεται χάρη στο νέο σύστημα εισαγωγής, στη νέα εισαγωγή αέρα και στο μεγαλύτερο intercooler. Επιπλέον το αυτοκίνητο φορά ηλεκτρονικό υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης η οποία καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από το απλό υδραυλικό σύστημα.

Το στάνταρ κιβώτιο είναι το 6-τάχυτο χειροκίνητο Tremec TR-6060 MG διπλού συμπλέκτη με βολάν διπλής μάζας και τριπλά συγχρονιζέ έτσι ώστε να επιτυγχάνονται ακριβείς αλλαγές. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο με τρία προγράμματα οδήγησης Drive (για καθημερινή οδήγηση), Sport (για επιθετική οδήγηση) και Manual (για χειροκίνητα κατεβάσματα μόνο).

Επιπλέον το αυτοκίνητο διαθέτει σύστημα ψύξης στο πίσω διαφορικό, ένα προηγμένο σύστημα καυσίμου, τις διπλές coilover μαγνητικές αναρτήσεις Magnetic Ride Control 3.0 αλλά και το σύστημα Performance Traction Manageme το οποίο μπορεί να ρυθμίσει τις αναρτήσεις, το σύστημα εκκίνησης και πρόσφυσης άλλα και το ESP, ώστε να προσφέρουν στον οδηγό την μέγιστη απόδοση.Δες επίσης και μερικά promo behind the scenes video που έβγαλε η Chevrolet για την ZR1.

http://www.youtube.com/watch?v=qdPOF9TV5lU

http://www.youtube.com/watch?v=39JKb77FrjA

[Πηγή: Camaro5, Chevrolet]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...