Η Chevrolet Camaro ZL1 2012 θα αποδίδει περισσότερα από 570 άλογα

Σχετικά άρθρα

Το νέο Chevrolet Camaro ZL1 θα αρχίσει να πωλείται από τις αρχές του 2012 και οι φήμες θέλουν τον LSA V8 κομπρεσοράτο κινητήρα 6.2-λίτρων να αποδίδει περισσότερους από 550 ίππους όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Η Camaro ZL1 θα γίνει έτσι η δυνατότερη Camaro που κατασκευάστηκε ποτέ. Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο και με αυτόματο κιβώτιο 6-σχέσεων. Το κιβώτιο βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό του αφού στον στάνταρ θα υπάρχει ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το κιβώτιο θα συνδυάζεται με το ίδιο Performance Traction Management που φορά η Corvette ZR1.

Το LSX TV αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα αποδίδει περισσότερους από 570 ίππους κάνοντας έτσι την μάχη στα αμερικάνικα muscle car να φουντώνει αφού η Ford θέλει το Μustang Shelby GT500 του 2013 μην φορά τον V8 κομπρεσοράτο κινητήρα 5.8-λίτρων απόδοσης 620 ίππων, αλλά έναν twin-turbo απόδοσης 570 ίππων και αυτό. Ο λόγος είναι ότι η Ford θέλει να κρατήσει τον κομπρεσοράτο κινητήρα 5.8-λίτρων για την επόμενη γενιά του Mustang.

[Πηγή: LSX TV, Motor Authority]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...