GP Ινδίας – Θέλουν Sold Out αλλά δύσκολο

Σχετικά άρθρα

Φήμες λένε ότι ο Bernie είναι προβληματισμένος καθώς οι πωλήσεις εισιτηρίων στον επικείμενο αγώνα της Ινδίας (30 Οκτωβρίου) βρίσκονται μόλις στο 80%. Για να θεωρηθεί επιτυχημένη η πώληση οι ιθύνοντες προσπαθούν να φτάσουν το 90% minimum αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο σε μια χώρα με μηνιαίο μισθό πάρα πολύ χαμηλό.

H Bangkok Post αναφέρει σε άρθρο της την Δευτέρα 24/10 ότι μόνο τα εισιτήρια των 55 δολαρίων (=γενική είσοδος) είχαν πωληθεί όλα. Από δώ και πέρα όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται με έκπτωση, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν το 90%.

Η εφημερίδα αναφέρει πως αν και η διαφήμιση του αγώνα είναι τεράστια, με μονοθέσια F1 να διακοσμούν διάφορους κεντρικούς δρόμους, τα 2500 ρούπια (55 δολάρια) που κοστίζει ακόμη και το φθηνότερο εισιτήριο, είναι πολλά για τη τσέπη του μέσου Ινδού.

Βέβαια, σε επίδειξη της McLaren στο δρόμο περίμεναν 5.000 θεατές και ήρθαν πάνω από 40.000 εκτιμούν οι υπεύθυνοι, με τον Hamilton να δηλώνει εντυπωσιασμένος και σίγουρος πως η πίστα θα είναι γεμάτη!

Η πίστα στο Νέο Δελχί είναι χωρητικότητας 120.000 και μέχρι τώρα έχουν διατεθεί 80.000. Τον Bernie κάτι μου λέει πως  δεν τον πολυενδιαφέρει, αλλά σίγουρα κάποιοι είναι σε δύσκολη θέση.

[Πηγή: Bangkok Post]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...