Το Austin αντιμετωπίζει και πάλι προβλήματα σχετικά με την διεξαγωγή του πρώτου Grand Prix, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοέμβριου του 2012. Αρχικά, η ημερομηνία είχε οριστεί για τον Ιούνιο του επόμενου έτους, όμως σε καμία περίπτωση, δε θα είχε προλάβει ολοκληρωθεί η κατασκευή της πίστας στην πολιτεία του Texas. Ωστόσο, και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρουν να έχουν ολοκληρώσει την πίστα, κάτι που παραδέχεται και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, Bernie Ecclestone.

Δε θα ήθελα να βάλω τα λεφτά που στο αν θα γίνει το Grand Prix. Ελπίζω ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να προλάβουμε, αλλά δε θα ήθελα να πω ναι. Αυτό που έγινε είναι να έχουμε έναν, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της περιοχής και υπάρχει και ένας άλλος, ο οποίος έχει την εταιρεία προώθησης, και έχει επικοινωνία μαζί μας. Αλλά ξεχνούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Επίσης, ο 81χρονος τόνισε ότι οι επενδυτές του έργου έχουν ενοχληθεί από τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα της καθυστέρησης.

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν βάλει τα χρήματά τους είναι λίγο εκνευρισμένοι με το θέμα, διότι έχει βγει στη δημοσιότητα.

[Πηγή: Reuters | Photo Copyright: Tom Pennington/Getty Images for Red Bull]