Δεν ανησυχεί για την καριέρα του ο Rosberg

Σχετικά άρθρα

Ένας από τους οδηγούς που χρειάζεται κορυφαίο μονοθέσιο για να φτάσει στην πρώτη του νίκη είναι ο Nico Rosberg. Ο Γερμανός έχει τρέξει 107 αγώνες, έχει ανέβει 5 φορές στο βάθρο, 2 το 2008 και 3 το 2010, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Η καλύτερη θέση που έχει τερματίσει είναι η 2η, στο παρθενικό νυχτερινό Grand Prix της Formula 1, στη Σιγκαπούρη το 2008. Η απόσταση που τον χώριζε από τον νικητή Fernando Alonso ήταν μόλις 2.9 δευτερόλεπτα, σ’ ένα επεισοδιακό αγώνα.

Πρόσφατα, ο Γερμανός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Mercedes μέχρι και το τέλος του 2013, ελπίζοντας να νικήσει, αλλά και να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Παρά τους 107 αγώνες χωρίς νίκη, ο 26χρονος δε ανησυχεί για την καριέρα του, μήπως και μείνει χωρίς νίκη και πάρει το στίγμα του Nick Heidfeld, ο οποίος έχει τρέξει σε 183 αγώνες, όμως χωρίς να έχει ανέβει ποτέ στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Φόβος; Όχι, γιατί να φοβηθώ; Νομίζω ότι ο Nick είχε μια καλή καριέρα. Δεν το σκέφτομαι αυτό. Είμαι εδώ πιστεύοντας ότι θα συνεχίσω να κάνω καλή δουλειά και να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει.

Ο συμπατριώτης του Sebastian Vettel είναι 2 χρόνος νεότερος, παρόλα αυτά έχει κατακτήσει ήδη δύο παγκόσμια πρωταθλήματα, αφού το μονοθέσιό του ήταν κλάσης ανώτερο απ’ αυτό το Rosberg. Ωστόσο, ο οδηγός της Mercedes GP δε ζηλεύει τη δόξα και την επιτυχία του Vettel.

Όχι, ούτε στο ελάχιστο. Δε μ’ ενδιαφέρει καθόλου. Μη μας συγκρίνεται, αφού είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Και είμαι πεπεισμένος ότι θα έρθει και η δική μου σειρά.


[Πηγή: Kolner Express]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...