Volkswagen: Δεν ενδιαφερόμαστε για τη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Μόλις η FIA γνωστοποίησε τους κανονισμούς για το 2014, η Volkswagen ενθουσιάστηκε και άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μπει στη Formula 1. Οι turbo V6 κινητήρες άρεσαν στους Γερμανούς, έτσι άρχισαν να δηλώνουν συνεχώς ότι ενδιαφέρονται για την εμπλακεί τους με το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα. Στροφή 180° κάνει τώρα ο γερμανικός κολοσσός, καθώς δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τη Formula 1!

Ο επικεφαλής ανάπτυξης, Ulrich Hackenberg, τονίζει ότι η Formula 1 δεν είναι αυτό που ψάχνει η Volkswagen, προκειμένου να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία της.

Δεν υπάρχει Formula 1 για τη Volkswagen, τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή. Σίγουρα, το κύρος της νίκης είναι υψηλό, αλλά για όσους ενδιαφέρονται για τεχνογνωσία με στόχο τη μαζική παραγωγή, δεν είναι το κατάλληλο μέρος.

Το 2013, η Volkswagen θα έχει πλήρη συμμετοχή στο WRC με το Polo R WRC, ωστόσο δεν είναι το ίδιο με τη Formula 1.

Η Volkswagen δε χρειάζεται τη βοήθεια της Formula 1. Το WRC, ωστόσο, είναι μια πολύ καλή πλατφόρμα.

Θα’ αλλάξουν ξανά γνώμη οι Γερμανοί; Το θέμα του θέλω-δε θέλω μάς έχει κουράσει. Καλό θα είναι να πάρουν μια απόφαση και να μη βγαίνουν κάθε λίγους μήνες με διαφορετική γνώμη…

[Πηγή: Auto Press]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...