Ecclestone: Το management του Hamilton είναι καταστροφή

Σχετικά άρθρα

Τον Μάρτιο του 2011, ο Lewis Hamilton απέκτησε νέο management, καθώς υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία του Simon Fuller, XIX Entertainment. Πολλοί πιστεύουν ότι για την κακή απόδοση του Βρετανού ευθύνεται και ο Fuller, αφού η σχέση του 26χρονου με τον πατέρα του, όταν ήταν ο manager του, ήταν πολύ πιο ζεστή, κάτι που, ίσως, ν’ ανέβαζε την ψυχολογία του.

Ο Bernie Ecclestone, Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, λέει για διάφορα ζητήματα τη γνώμη του, και τώρα υποστηρίζει ότι το management του “Billion Dollar Man” είναι καταστροφή.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Νομίζω ότι είχε κάποια προσωπικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που τον επηρέασε αρκετά. Πολλά έχουν να κάνουν μ’ αυτά τα πράγματα, εξαρτάται από τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, και από αυτούς που είναι σε θέση να σε επηρεάσουν. Νομίζω ότι έπεσε σε πολλούς ανθρώπους, κάτι που δεν ήταν καλό γι’ αυτόν. Όταν στο πλευρό του ήταν ο πατέρας του, σίγουρα δεν ήταν ο λόγος που χώρισε. Νομίζω ότι δεν καταλαβαίνει πόσο πολύ τον βοηθούσε ο πατέρας του.

Και ο 81χρονος συνεχίζει την επίθεσή τους προς τον Fuller:

Νομίζω ότι είναι μια καταστροφή. Συναντιέται (ο Hamilton) με ανθρώπους που δε θα έπρεπε, και που έχουν, προφανώς, λάθος επιρροή σ’ αυτόν. Είναι στο προσκήνιο και έχει λεφτά, και όταν δεν επηρεάζεται, δεν μπορεί να τ’ αντέξει, πράγμα που δε θα έπρεπε κανονικά να κάνει.

Ο Βρετανός μίλησε και για τον team-mate του Hamilton, Jenson Button, λέγοντας:

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Button. Έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά και είναι πολύ καλύτερος σαν άνθρωπος με τον κόσμο από τότε που έγινε Πρωταθλητής, κάτι που είναι καλό, διότι είναι καλό παιδί.


[Πηγή: Guardian | Photo Copyright: TOSHIFUMI KITAMURA/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα