Vettel: Τίποτα σίγουρο για το 2012

Σχετικά άρθρα

Παρά το γεγονός ότι πήρε με τεράστια άνεση το πρωτάθλημα του 2011, ο Sebastian Vettel επισημαίνει πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο για τη νέα σεζόν. Σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με τη Formula 1 πιστεύουν ότι είναι απίθανο να “σβήσει” ξαφνικά η κυριαρχία της Red Bull. Λογικά, ο Adrian Newey θα σχεδιάσει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική RB8, αλλά ο 24χρονος επιμένει στην άποψή του.

Προσπαθούμε να κερδίσουμε ξανά. Όμως, η ομορφιά του αθλήματος είναι ότι πριν από μια νέα σεζόν, όλοι οι βαθμοί μηδενίζονται. Είναι στο χέρι της Red Bull να κατασκευάσει ένα ανταγωνιστικό σασί, και η Renault έναν πανίσχυρο κινητήρα. Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Τίποτα δεν είναι σίγουρο για τη συνέχεια της επιτυχίας.

Επιπλέον, ο Πρωταθλητής θεωρεί ότι η RB7 παρέμεινε απλησίαστη όλη τη χρονιά λόγω της σκληρής δουλειάς στο Milton Kaynes.

Όλο το χρόνο πιέζαμε, για να κρατήσουμε το μονοθέσιο στο επίπεδο που ήταν. Η McLaren μάς πίεζε πάρα πολύ, και νομίζω ότι, τελικά, τα πήγαμε καλά. Δε νομίζω ότι το μόνο ένα αυτοκίνητο ήταν στην κορυφή.


[Πηγή: Auto Hebdo, Via: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...