Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά 4 ατυχήματα. Μια Ferrari F430 διαλύθηκε κατά την διάρκεια ενός test drive στη πόλη Kila της Μαλαισίας. Ο πιθανός νέος 30-χρονος ιδιοκτήτης της, έχασε τον έλεγχο της 430 κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Μαλαισίας και τράκαρε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα αρχικά και σε μια κολόνα στη συνέχεια. Περιέργως, τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτή την γλίτωσαν με μικρά τραύματα.

Την ίδια τύχη δεν την είχε ο οδηγός αυτής της μαύρης Ferrari 458 Italia η οποία κόπηκε στα δύο στον αυτοκινητόδρομο 172 καθώς πήγαινε προς την πόλη Taranto. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν 3 αυτοκίνητα, με 3 άτομα να χάνουν την ζωή τους, ενώ άλλοι δέκα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και παιδιά. Ο 57-χρονος οδηγός της 458 έχασε τον έλεγχο της στον βρεγμένο οδόστρωμα και τράκαρε τρία αυτοκίνητα, ενώ αυτός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο σε απόσταση 30 μέτρων. Η Ferrari τελικά σταμάτησε πάνω σε έναν πέτρινο τοίχο, ο οποίος την έκοψε στην μέση.

Επίσης μια Ferrari 599 GTB διαλύθηκε ένα parking στο Παρίσι. Πολλές λεπτομέρειες για το πως έγινε το ατύχημα δεν υπάρχουν αλλά λογικά ο οδηγός του θα χτύπησε πάνω σε κάποια κολόνα του parking.

 

 

 Τέλος Lamborghini Gallardo LP560-4 διαλύθηκε στη εθνική οδό που οδηγεί στη πόλη Subang της Μαλαισίας. H Gallardo πέρασε κάτω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και σταμάτησε πάνω σε έναν τσιμεντένιο τοίχο. Το μπροστά μέρος της και η οροφή, φαίνεται ότι έχουνε καταστραφεί ολοσχερώς με τον οδηγός να βγαίνει ζωντανός από μέσα της. Τέλος για να “δέσει το γλυκό” δες και το Nissan 240SX από το Drift Battle 2 να τρακάρει κατά την διάρκεια drift.

[Πηγή: SuperCarTeam, Wrecked Exotics, Shmee150,