McLaren MP4-12C Spyder Renderings

Σχετικά άρθρα

O Wildspeed δεν έχασε χρόνο και έτσι μετά τις spy φωτογραφίες της McLaren MP4-12C Spyder δημιούργησε renderings φωτογραφίες από το πως θα είναι η ανοικτή έκδοση της MP4-12C. To Αγγλικό περιοδικό CAR, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, αναφέρει ότι η MP4-12C Spyder θα φορά μια αναδιπλούμενη σκληρή οροφή τριών κομματιών το οποίο οι φήμες το θέλουν να είναι κατασκευασμένο από carbon πλαστικό CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) και να διπλώνει ηλεκτρονικά μέσα σε 17 δευτ. ακόμη κινούμενη και με 8 χλμ/ώρα, ανάμεσα στην καμπίνα των επιβατών και στο χώρο του κινητήρα.

Η Ferrari πέρυσι στην 458 Spider εντυπωσίασε τον κόσμο τοποθετώντας ένα αλουμινένιο hard top το οποίο ζυγίζει 25 κιλά λιγότερα από μια κλασσική υφασμάτινη οροφή. Αν η φήμη ισχύει, τότε θα πρόκειται για μια ακόμη πιο ελαφριά οροφή, ίσως την ελαφρότερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι υπάρχουν 2 roll bars ώστε να προστατεύονται οι επιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, η ανοικτή MP4-12C θα φορά τον ίδιο κινητήρα με την κλειστή έκδοση, δηλαδή τον twin-turbo V8 3.8-λίτρων που θα αποδίδει 600 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη SSG (Seamless Shift Gearbox).

[Πηγή: Teamspeed | Photos Copyright: Wildspeed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...