Μια Chevrolet Corvette είχε μια στενή επαφή με ένα φορτηγό και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στο video. Το ατύχημα έγινε κάπου στην Αμερική και η Corvette μπήκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού προτού καταλήξει στις μπαριέρες με τον οδηγό της Corvette να μην τραυματίζεται! Ωστόσο ο οδηγός του φορτηγού δεν σταμάτησε να δει τι έκανε, σύμφωνα με την περιγραφή του video στο YouTube.

Παρόμοια άτυχος ήταν και αυτός ο Λονδρέζος ιδιοκτήτης αυτής της μαύρης Aston Martin DBS που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία όπου ξυπνώντας το πρωί είδε το αυτοκίνητο του να το έχει τρακάρει κάποιος άγνωστος. Μα και αυτός, παρκάρει ένα τέτοιας αξίας αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο; Αναρωτιέμαι, αν έβρισκε τον δράστη τι θα του έκανε; Θα πιάνοντας στα χέρια όπως έκαναν δύο οδηγοί στην Washington την περασμένη Τρίτη όπου τελικά ο ένας χτύπησε τον ώμο του άλλου με μια βαριοπούλα;

Στην Ουγγαρία από την άλλη, δύο Hummer H2 έπεσαν μέσα στην παγωμένη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας. Φαίνεται ότι ιδιοκτήτες των δύο Hammer θέλησαν να παίξουν με τα θηριώδη SUV μέσα στην παγωμένη λίμνη αλλά δεν υπολόγισαν ότι ο πάγος δεν θα άντεχε το βάρος των Hummer, και έτσι αυτά κατέληξαν στον πάτο της λίμνης.

Τέλος δες το παραπάνω video και πες μου αν ο οδηγός του συγκεκριμένου Hyundai Getz είναι τόσο καλός οδηγός ή απλά τόσο μα τόσο τυχερός.

[Πηγή: YouTube, Facebook, Kirotv, Hummerek jégben]