H Lotus θα παρουσιάσει ανοικτό μοντέλο στη Γενεύη [w/video]

Σχετικά άρθρα

Το μέλλον της Lotus είναι θολό μετά την πώληση της Proton στην DRB-Hicom, αλλά οι Βρετανοί δηλώνουν το πενταετές πλάνο τους παραμένει άθικτο και έτσι στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσουν ένα νέο cabrio αυτοκίνητο, τον Μάιο θα ξεκινήσουν οι δοκιμές της νέας Esprit, ενώ θα συνεχίσει η ανάπτυξη του νέου V8 κινητήρα που ετοιμάζουν.

Σε ότι αφορά το μοντέλο της Γενεύης, μέχρι στιγμής το μόνο που έχουνε δώσει οι Βρετανοί είναι η παραπάνω φωτογραφία αλλά και ένα λιτό δελτίο τύπου που το μόνο που αφήνει να εννοηθεί είναι θα πρόκειται για ένα ανοικτό αυτοκίνητο. Περισσότερα γι’αυτό θα μάθουμε στις 6 του Μάρτη.

Σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό της. Ο CEO της Lotus, Dany Bahar, δήλωσε ότι οι εργασίες της Lotus θα επιβραδυνθούν για 2 μήνες αφού το Μαλαισιανό δίκαιο χρειάζεται 60 ημέρες ώστε να κάνει ότι αλλαγές χρειάζονται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ώστε να περάσει η Proton στην DRB-Hicom. Ο Bahar συμπλήρωσε ότι ήδη έχει μιλήσει με ανθρώπους της DRB-Hicom και τους έχει ενημερώσει ότι η Lotus “συνεχίζει ως έχει”, μειώνοντας τις πιθανότητες μιας πιθανής πώλησης, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, καμία εταιρία δεν είναι έτοιμη να εξαγοράσει την Lotus. Τέλος δες και μια κομπρεσοράτη Exige S με 260 άλογα να γυρνά σε κάποια πίστα της Αγγλίας.

[Πηγή: Lotus, Autocar]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

MAXIMUM Exposure….

…Lotus’ philosophy has always been ‘less is more’. Now, with a display of true fighting spirit, we’ll take this one step further in Geneva.

Who: Group Lotus
What: Something breezy, something loud, something ice-cold, and some other interesting elements
Where: Hall 2, Stand 2230
When: 11.15am (CET)
Why: Because we’ll blow the roof off…

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...