Αναμφίβολα, οι τεχνικοί της Woking σχεδίασαν ένα εξαιρετικά γρήγορο μονοθέσιο. Αρχικά, κάποιοι πίστεψαν ότι το ρίσκο με το χαμηλό ρύγχος δε θα “έβγαινε” στους Βρετανούς, καθώς πίστεψαν ότι δεν μπορεί όλες οι υπόλοιπες ομάδες να έχουν κάνει λάθος. Εμείς έχουμε γράψει ότι είναι απλά μια διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία, και ότι η απόδοση ενός μονοθεσίου δεν εξαρτάται μόνο από το ύψος του ρύγχους, κάτι που φάνηκε με την MP4-27.

Η Αυστραλία έδειξε ότι το βρετανικό μονοθέσιο είναι το ταχύτερο, κάτι για τ’ οποίο μιλάει και ο Sebastian Vettel. Ο Πρωταθλητής αναγνωρίζει την ανωτερότητα της McLaren, τονίζοντας ότι πρέπει να προσπαθήσουν, για να τους φτάσουν.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, έχουν το πάνω χέρι. Το έδειξαν εδώ. Όμως, πρέπει να δούμε πρέπει να δούμε αν είναι έτσι και την επόμενη βδομάδα. Σίγουρα, δείχνουν πολύ δυνατοί. Είχαν έναν εξαιρετικό χειμώνα. Οι χειμερινές δοκιμές ήταν πολύ καλές γι’ αυτούς, και φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε, ώστε να καλύψουμε τη διαφορά. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και να τους νικήσουμε.

Απ’ ό,τι φαίνεται, δύο ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα: η McLaren και η Red Bull. Ποιος, όμως, θα είναι ο μεγάλος νικητής; Μάλλον, είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις…

[Πηγές: AutoSport | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images]

 • JohnnyXP64

  Button, ειτε ειναι προταθλητης, έιτε τελευταιος, παντα ειναι γαματο παιδι και χαρακτηρας!

  για μενα αυτο ειναι! η Νικη δεν το κανει μαλακα οπως χαλασε πολλους.

 • PanosGR

  τελικα ο vettel ειναι γαματος χαρακτηραςςςςςςς

 • Mika

  Pame gera mexri to telos!!!!

 • GiorgioValoValkanos

  Ελπίζω να ανέβει το ενδιαφέρον φέτος..

 • Draculis

  Παιδιά στη Μαλαισία θα δούμε φοβερό αγώνα, όλα τα σάιτ καιρού που έχω κοιτάξει λένε καταιγίδες στην Κουάλα Λουμπούρ (κοντά στην οποία βρίσκεται η Σεπάνγκ) !!!!