Η Ferrari χρησιμοποιεί τον Massa ως πειραματόζωο, ισχυρίζεται δημοσιογράφος

Σχετικά άρθρα

Στα δύο πρώτα Grands Prix του 2012, ο Felipe Massa είναι ο οδηγός που έχει δεχθεί τις περισσότερες αρνητικές κριτικές, αφού ο Βραζιλιάνος δεν έχει βελτιώσει την οδήγησή του από πέρυσι. Επιπλέον, η εκπληκτική εμφάνιση του Sergio Perez στη Μαλαισία, σε συνδυασμό με την κακή απόδοση του Massa, γεννούν σκέψεις γι’ αντικατάσταση του 30χρονου πριν από το τέλος της σεζόν, όπου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τη Scuderia.

Μήπως, όμως, για την κακή απόδοση του Felipe ευθύνεται και η Ferrari; Αυτό ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος της βραζιλιάνικης O Estado de S.Paulo, Livio Oricchio, ο οποίος υπερασπίζεται τον συμπατριώτη του, τονίζοντας ότι η ιταλική ομάδα τον χρησιμοποιεί σαν πειραματόζωο, ώστε να δοκιμάζει νέα πράγματα στο μονοθέσιό του.

Κατά καιρούς, ο Massa έχει γίνει δοκιμαστής. Με τις ιδιωτικές δοκιμές να είναι απαγορευμένες, αυτός πειραματίζεται νέα στοιχεία στους δύο πρώτους αγώνες. Σε μερικές αυτές τις δοκιμές, είχε τόσο μικρή κάθετη δύναμη στο μονοθέσιό του, κάτι που εξηγεί πλήρως τις δυσκολίες που είχε. Αλλά, η Ferrari δεν το κάνει αυτό σαφές, αλλά διαβρώνει την εικόνα του Massa στα μάτια του κόσμου.

Φυσικά, δε γνωρίζουμε αν αυτά που ισχυρίζεται ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος είναι αληθινά…

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα