To Saleen S5S πιθανώς να βγει στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

To 2008, το η Saleen παρουσίασε το Saleen S5S Raptor Concept στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το αυτοκίνητο είχε θετική απήχηση στο κοινό, αλλά η εταιρία δεν είχε επιβεβαιώσει την παραγωγή του. Ο Steve Saleen πήρε πίσω το όνομα της εταιρίας του, και επιβεβαίωσε τα σχέδια του ότι θέλει να βγάλει στη παραγωγή ένα σπορ αυτοκίνητο, παρόμοιο με το S5S Raptor.

Το S5S Raptor Concept φορούσε έναν V8 5.0-λίτρο κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 650 ίππων με 853 Nm ροπής. Τα 0-60 mph (96 χλμ/ώρα) να τα κάνει σε 3.2 δευτ. με τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 200 mph (322 χλμ/ώρα).

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, αλλά σύμφωνα με το Autoweek, το σχέδιο βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Η Saleen αναμένεται να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες 90 ημέρες επιβεβαίώνοντας ότι θα βγάλει στη παραγωγή ένα νέο αυτοκίνητο. Θα συνεχίσει να κατασκευάσει τα μοντέλα της που βασίζονται πάνω στα Dodge Challenger και Ford Mustang, ενώ θα βγάλει στην αγορά και μοντέλα που θα βασίζονται πάνω στην Chevrolet Camaro.

[Πηγή: Autoweek]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Ιάπωνας Ken Okuyama παρουσίασε στη Villa d’Este το Kode61 Birdcage

Μετά τα Kode0 και Kode57, ο Ιάπωνας σχεδιαστής Ken Okuyama παρουσίασε στο φετινό Concorso d'Eleganza, που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Villa d'Este, που...