Ημέρα του Πάσχα για τους ορθόδοξους χριστιανούς του κόσμου και ένας Αμερικάνος, έκανε την μαύρη Lamborghini Aventador του, λαμπάδα. Το περιστατικό συνέβη στο δρόμο 73 κοντά στο Los Angeles στη Νότιο Καλιφόρνια χθες το βράδυ, και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω αριστερό τροχό. Ίσως κάτι έγινε με το ηλεκτρικό χειρόφρενο, ή εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα με το πίσω φρένο;

Η αιτία της πυρκαγιάς ακόμη παραμένει άγνωστη και θα μεταφερθεί στα κεντρικά της Lamborghini στην Αμερική στο Newport Beach ώστε να διερευνηθεί ενδελεχώς από τους ειδικούς.

Ανανέωση: Το αυτοκίνητο τελικά ήταν της αντιπροσωπείας της Lamborghini στο Newport Beach και το αυτοκίνητο είχε δοθεί για test drive.

Την ίδια τύχη είχε και μια Spyker C8 Spyder στη Γερμανία, την Περασμένη Παρασκευή και 13, όταν ένας 38-χρονος επιχειρηματίας, ενώ είχε παρκάρει την Spyker του στο parking ενός εστιατορού, η πυροσβεστική τον ειδοποίησε ότι το αυτοκίνητο του είχε γίνει κάρβουνο. Το γιατί τυλίχθηκε και αυτή στις φλόγες παραμένει ασαφές με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει ότι είχε περάσει πρόσφατα service και ότι η μπαταρία του είχε αντικατασταθεί.

[Πηγή: Luxury4play, Jalopnik, mopo, SpotterGijsabendblatt | Ευχαριστώ όλους για το tip!]