Marko: Οι φετινοί κανονισμοί είναι σκόπιμα κατά της Red Bull!

Σχετικά άρθρα

Αν και όλοι περιμέναμε την RB8 να είναι ένα τρομερό μονοθέσιο, αφού είναι… παραγωγής Adrian Newey, στους πρώτους τρεις φετινούς αγώνες, το μονοθέσιο της Red Bull Racing δεν αποδίδει τ’ αναμενόμενα και δεν είναι το ταχύτερο μονοθέσιο. Σίγουρα, κάτι που έχει κοστίσει στην αυστριακή ομάδα είναι οι νέοι κανονισμοί, καθώς η RB7 ήταν ένα μονοθέσιο που είχε σχεδιαστεί γύρω από ένα εξαιρετικό σύστημα εξατμίσεων, αλλά διέθετε και μία πολύ εύκαμπτη εμπρός πτέρυγα, η οποία “έγλυφε” πολύ συχνά το έδαφος.

Ωστόσο, φέτος, δεν υπάρχουν αυτά, με αποτέλεσμα ο Sebastian Vettel και οι ομάδα του να μην μπορούν να παλέψουν για την πρώτη θέση. Αυτά πιστεύει και ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko, λέγοντας, όμως, κάτι ακόμα, ότι οι κανονισμοί αυτοί έχουν γραφτεί σκόπιμα, για να τραβήξουν χειρόφρενο στην κυριαρχία της RBR!

Πλέον, δεν έχουν την υπεροχή που είχαμε πέρυσι. Αυτό οφείλεται σε διάφορες τεχνικές αλλαγές, που εισήχθησαν σκόπιμα κατά της Red Bull. Αλλά, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το γεγονός ότι το μονοθέσιό μας δεν είναι το επίπεδο που θα έπρεπε να είναι.

Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για τον Marko και τις δηλώσεις που κάνει συνήθως, οπότε δεν έχω σκοπό να το κάνω άλλη μία φορά…

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...