Είναι δύσκολο να συμβούν θαύματα, τονίζει ο Vettel

Σχετικά άρθρα

Πριν από το Mugello, τα τελευταία τεστ μέσα στη σεζόν έγιναν το 2008. Ωστόσο, η συμφωνία των ομάδων για τη μείωση του κόστους είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν δοκιμές μόνο πριν από την έναρξη της σεζόν, αλλά και μετά το τέλος της, στις οποίες οδηγούν νέοι οδηγοί ή οι δοκιμαστές των ομάδων. Με το 3ήμερα τεστ στο Mugello, οι ομάδες ελπίζουν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα των μονοθεσίων τους.

Ο Sebastian Vettel, όμως, δεν περιμένει κάποια θεαματική αλλαγή από το ενδιάμεσο τεστ, καθώς δηλώνει ότι δεν περιμένει θαύματα όσον αφορά την ταχύτητα των μονοθεσίων.

Θα είναι δύσκολο να συμβούν θαύματα. Οι κανονισμοί το επιτρέπουν φέτος, αλλά είμαι βέβαιος ότι όλες ομάδες έχουν χαρτιά να παίξουν.


[Πηγή: Gazzetta dello Sport | Via: PlanetF1 | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr