Στον αγώνα του Μονακό, ο Felipe Massa είχε την καλύτερη φετινή απόδοση, καθώς ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε βελτιωμένες τόσο στις κατατακτήριες, όσο και τον αγώνα. Με την 6η θέση που πήρε, ανέβηκε στην 14η θέση της βαθμολογίας, από την 17η που ήταν μετά από την Ισπανία, αφού είχε μόλις 2 βαθμούς! Ο δεύτερος οδηγός της Scuderia ήταν 1 δέκατα πιο αργός από τον Fernando Alonso στις κατατακτήριες, ωστόσο στον αγώνα δεν κατάφερε ν’ ακολουθήσει την απόδοση τού Ισπανού.

Όμως, ο Stefano Domenicali, Αγωνιστικός Διευθυντής της Ferrari, επαινεί τον οδηγό του, ενώ υπογραμμίζει ότι αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα για τον Massa.

Ο Felipe είχε λαμπρή απόδοση όλο το Σαββατοκύριακο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Felipe, ο οποίος χρειαζόταν ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι, πραγματικά, ένα νέο ξεκίνημα στη σεζόν γι’ αυτόν.

Φυσικά, με μια μόνο καλή εμφάνιση, δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Massa έχει βελτιωθεί. Για να μπορούμε να το λέμε αυτό με βεβαιότητα, θα πρέπει να συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO/Scuderia Ferrari]