Video: Δοκιμάζοντας την Aston Martin AM310 Vanquish στα χιόνια

Σχετικά άρθρα

Το Βρετανικό EVO είχε δοκιμάσει πρώτο τη νέα Aston Martin AM310 Vanquish, μήνες ολόκληρους προτού αυτή παρουσιαστεί, αφού τον περασμένο Μάρτιο, είχε πάει στην Σουηδία, εκεί όπου η Aston Martin έκανε τις δοκιμές εξέλιξης του νέου της αυτοκινήτου στα χιόνια. Το πρωτότυπο ήταν καμουφλαρισμένο εξωτερικά, αλλά μηχανικά ήταν έτοιμο, αφού οι μηχανικοί της Αston Martin έβαζαν τις τελευταίες πινελιές στη νέα Vanquish.

Στα γρήγορα να θυμίσω ότι η νέα Vanquish, αντικαθιστά την DBS και φορά τον V12 6.0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 573 ίππων στις 6.750 σ.α.λ με μέγιστη ροπή 620 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα Touchtronic 2 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF, με το σώμα του να χρησιμοποιεί πολλά μέρη από carbon. Σε σχέση με την DBS, έχει κατά 25% βελτιωμένη στρεπτική ακαμψία.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4.1 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 295 χλμ/ώρα. Θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο στην έκθεση του Παρισιού θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2012 με αρχική τιμή στην Αγγλία τις £189.995 (€236.000). Αναλυτικές λεπτομέρειες για το νέο Βρετανικό supercar μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...