Brawn: Βελτίωση στο δεύτερο μισό

Σχετικά άρθρα

Το φετινό ξεκίνημα της Mercedes ήταν πολύ καλό, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η γερμανική ομάδα δεν κατάφερε ν’ ακολουθήσει τις Red Bull, McLaren, Ferrari και Lotus στην εξέλιξη των μονοθεσίων. Ωστόσο, τώρα, ο Ross Brawn, Πρόεδρος της ομάδας, πιστεύει ότι το δεύτερο μισό τού πρωταθλήματος θα είναι καλύτερος για την ομάδα του, διότι η W03 θα είναι πιο ανταγωνιστική.

Δεν έχουμε το μονοθέσιο που θα θέλαμε τώρα, αλλά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, έτσι είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε ένα δυνατότερο δεύτερο μισό απ’ ό,τι ήταν το πρώτο. Η πέμπτη θέση δεν είναι η φιλοδοξία μας, και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να τερματίσουμε πιο ψηλά. Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνα και πολλούς βαθμούς που μπορούμε να κερδίσουμε.

Όπως συνηθίζει να κάνει, ο Brawn μίλησε ξανά για τον Michael Schumacher, ο οποίος δεν έχει καλή βαθμολογική συγκομιδή φέτος, λόγω προβλημάτων, αλλά και προσωπικών λαθών.

Ήταν πολύ άτυχος ο Michael, αλλά τα προβλήματα που είχε έχουν μια αιτία· Υπάρχει μια αιτία που δεν έχει να κάνει με τον Michael, αλλά έχουν συμβεί στο μονοθέσιό του. Έτσι, κάτι πήγε στραβά, και, όταν κάτι πάει στραβά, είναι ευθύνη δική μου και της ομάδα να μην επιστρέψουμε να συμβεί ξανά. Μπορεί, επειδή πολλά χρόνια, είχε καλή τύχη, φέτος να μην την έχει, αλλά προτιμώ να μην πιστεύω στην τύχη, όχι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Schumi βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 29 βαθμούς, ενώ η Mercedes είναι στην 5η θέση, με 106 βαθμούς, 140 πίσω από την πρωτοπόρο Red Bull Racing.

[Πηγή: Formula 1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...