Η one-off Ferrari 360 Barchetta

Σχετικά άρθρα

Πόσοι από εσάς γνώριζαν ότι η Ferrari εκτός από την 360 Spider έχει κατασκευάσει ακόμη μια παραλλαγή της 360 Modena; Ελάχιστοι φαντάζομαι αφού η Ferrari 360 Barchetta κατασκευάστηκε μόνο σε ένα αντίγραφο και την έχει στην κατοχή του ο Luca di Montezemolo.

Το αυτοκίνητο ήταν το γαμήλιο δώρο του Giovanni Agnelli στον Luca di Montezemolo, όταν παντρεύτηκε το 2000. Το αυτοκίνητο διαφέρει σε σχέση με την 360 Spider, έχοντας πολύ χαμηλότερο παρμπρίζ ενώ και το κάλημα του κινητήρα είναι διαφορετικό, αφού η 360 Barchetta δεν διαθέτει οροφή.

Το αυτοκίνητο τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στο γκαράζ του Montezemolo, αλλά στο μουσείο της Ferrari όπου ο καθένας μπορεί να το δει από κοντά.

[Πηγή: Wikipedia, Μotorworld]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...